Wednesday, February 28, 2007

börs kukub, majandusminister avab Eesti Panga

Börs kukub. Lätis samasugune paanika. Taksojuhid enam aktsiaid ei osta. Portfellid paistavad väljastpoolt veel prisked, kuigi sisu sulab kasvava kiirusega. Rootsi pankuritel pole muidugi hirmu, eluasemelaenud ju kõik eurodes välja antud. Kui ka tuleb massiliselt tagatiskinnisvara müüki, mis seal's ikka, ega pankur kuuse alla kolima pea. Kõige hullem stsenaarium on, et tuleb siin pank kokku zippida ja palmi alla lennata.

Rahvas aga ei saa veel aru, kuidas majanduskasv ja heaolu seotud on. Majandusminister näitab televiisoris rahvale, et keldris on raha küll ja lubab selle laiali jagada. Rongiga, kui vaja. Küll siis on jälle, mida rootsi pankuritele protsentideks maksta ja börsil kavalamatele kühveldajatele ette sööta. Lüpsilambad.

3 comments:

Anonymous said...

hm, jaa.. aga palun pane RSS ka tööle, eks.

Jaano Martin Ots said...

RSS töötab. Vähemalt saidi seadetest on sisse lülitatud FULL feed ja kuskilt ei näe, et neid pärleid ei söödetaks.... noh, kuhu vaja.

Aga kui ikka ei toimi, siis pretensioonid bloggerile. Google meeldib mulle ka selle poolest, et nad käivitavad külma kõhuga poolvalmid asjad ja teatavad kasutajatele, et enesestmõistetavalt nad mitte millegi eest ei vastuta.

Anonymous said...

ja näe, ongi töös täna! väga viis. vormistan kohe Su blogisse lugejakaardi ära.

muide, blog.tr.ee-ga läks mul tänaseni, kuni harvester 1.5 lõpuks 21. veebruari sissekandeid hakkas üles noppima, heh