Thursday, March 23, 2017

3. päev sama komplektiga, vastik Poniente ja 50,7 km

Täna olin siis mina see mees, kes slaalomilaua ja 7,8-ga kangutas, kui freeriderid ja wave-mehed kõrval 5,3-stega kaifisid. Tänastes oludes polnudki neil ehk kõige halvem valik, sest tuul ja laine olid omavahel 90-kraadise nurga all. Suure lauaga trajektoori eriti valida ei saanud, kiirust aga ei tulnud, kuna tee oli ebatasane ja käis kõva tampimine.

Jälle G'n'G, 125+7,8. Prognoos lubas vihma ja tormi, aga vihm sadas öösel ära. Keskpäevast tõusis eilsega sarnane Poniente, ainult külmem, puhangulisem ja muutliku suunaga. Kiirust ei saanud ka paremaks, laine oli vastik, terav ja otse vastu. Välja minnes olid kas hüpped või läbi vedrutamine ja tagasi tulles plärtsus laud lainesse kinni. Eks eelmiste päevade väsimus andis ka oma osa, aga kohati tundus tänane sõit juba mitte enam fun, vaid sport. Tegelikult tuli esimene veri juba eile ära, purunesid üks rakk peopesas ja üks varba all. Täna liitus veel 4 tk, sest see muutliku suunaga ja puhangulise tuule ning trampiva lainega sõit oli paras härjavõitlus.

Kuna päeval käisid külalised ja tuli nendega koos lõunastada, jäi hommikusessioon lühikeseks. Mis siis ikka, märg kalipso selga ja teine sett veel peale. Hugo julgustas ka, et see pidigi õige trenn olema - külm, energiatase madalal, ise väsinud ja olud rasked. Nii ma siis vedasingi hommikusele 1,5 tunnile veel 42 minutit otsa ja sain kogu päeva läbisõiduks 50,7 km. Õhukese kalipsoga oli ikka külm ka.

No comments: