Monday, July 14, 2008

arglikust loomakaitsetsirkusest ja nahktagist

Loomakaitsjate käivitatud amatöörtsirkus sai tuure juurde, kui Murutar talle omases emotsionaalses kõnepruugis imestas, keda ja mille eest tegelikult ikkagi kaitsma peaks. Nüüd teadis igaüks Murutari kohta midagi halvasti öelda, kui Remuse-onu parafraseerida.
Ei oska mina arvata, millised peaks loomade inimõigused täielises euro-eestis olema. Eks igaüks võitleb oma tõekspidamiste eest oma võimaluste ja vapruse piires. Viiknat on arglikumatelgi loomakaitsjatel hea julge kottida, sest kui tsirkusetuuri korraldaja midagi vastu ütleb, siis kohe mõnus vihjata, et küll me teame, mis sa läinud suvel tegid...
Loomakaitsjatele soovituslikult üks link: http://www.hells-angels.com/. Vaadake sealt kalendrist mõni üritus ja minge piketeerima. Need tsiklimehed on ju kõik nahkrõivastes! Ja kindlasti söövad ka burgerit, mis ka ju vaestest loomadest tehtud. Seda ma tuleks küll vaatama, kuidas loomakaitsjad mõnd tsiklimeeste punti värviga viskavad.

2 comments:

Anonymous said...

Minu teada teevad loomakaitsjad vahet lehma-, sea-, lamba/kitsenahal ning karusloomadel (+ eksootilistel loomadel, a la krokodill või alligaator).
Esimesed on inimtoiduks tarvitatavad, ning nahk vaid lisaprodukt, mille vastu sõdivad vaid tõesti ekstremistid, teised aga mõttetu tarbimiskultuse ohverdused tingimustes, kus karusnahka reaalselt ei vajata.

ivar said...

Mulle on küll nendest loomakaitsjate protestidest viimasel ajal päris muhe mulje jääma:
http://www.youtube.com/watch?v=X4S3MnxEq34&feature=related
Mõni selline võiks siingi toimuda:
http://www.youtube.com/watch?v=1zYKffAAA_Y&feature=related