Wednesday, May 27, 2009

päikseta Pärnurand ja puldiga laud

Standardsett, 115 XTC ja iga ilma Manic 5,7. Tund tublit sõitu, kuigi tuul auklikupoolne. Kl 13.12 tuul vaikis, kl 13.16 pööras läände ja vihma hakkas sadama. Läänetuul oli kõvasti külmem ka kui lõunakas. GPS-l sain max kiiruseks 46.2 km/h. Ülejäänud seltskond läks Kullikasse külmetama, ma tööle.

Vesi oli soe, paljajalu päris OK. Valge kalipso on ikka edevuse tipp. See neoonroheline ornament õla peal sobib täpselt mu Manicu värvidega, nüüd muude purjedega enam ei saagi sõita. Tundsin ennast kohe nii ilusana, mõtlesin: peaks õhtul Angelisse minema. Korraks unustasin ennast unelema ja lasin mõlemad käed poomist lahti, seadsin juukseid ja kohendasin särgikraed. Muidugi tuli kohe katapult ära ka, chop ju.

Pärast kaldal arutasime Team Chica tüdrukutega, kas kõikidel laudadel on vöörid (ninad) paigatud. Tuleb välja, et on küll. Vähemalt puldiga laudadel. See tähendab, katapuldiga. Mul ka. Juba enne tänast oli.

1 comment:

Unknown said...

Sellest oli juba Tallinaski kuulda, et sa Jaano, hoopis Pärnus surfad. Kutsusin nimelt tüdrukuid Papaslalli võistlustele. Aga kus sa siis sellega, kui Pärnus selline valge kalipsoga kutt ringi kihutab :)