Thursday, February 18, 2010

telefonimüügiagentide ja spämmerite tervituseks: Olete Võitnud Paadimatka!

Kas sulle helistavad optimistliku häälega tütarlapsed, kes laupäeva varahommikul küsivad, et kas tahaksid vestelda teemal: ajakirja Köögi-Kroonika-Naised järgmiste numbrite sisu? Ja muidugi nende üllitiste tellimine. Mulle mõnikord helistavad. Eriti nõme on, et telefoniterrorismi teele on asunud ka mitmed varem soliidselt käitunud firmad, näiteks kirjastus TEA. Vihastab. Sest ma olen ööinimene ja tahan hommikul magada.

Vi@agra pakkujad oskab mu spämmifilter enamasti ära kustutada, aga siiski tulevad aegajalt läbi osavad kirjad, mis soovitavad minna naljaka URL-ga lehele, et oma e-mailikonto seadeid uuendada. Või midagi sellist.

Seega, võiks midagi ette võtta. Kellegi füüsilisele dematerialiseerimisele üles kutsumine on karistatav. Seega, seda ma ei tee, vaid kutsun kõiki spämmereid ja telefonimüügiagente endaga koos paadimatkale. Soovist neile kasulikku ja huvitavat elamust pakkuda. Tasuta. Kaldale tagasi saamise tasust räägime siis, kui piisavalt kaugel merel oleme. Muide, kaldale tagasi toimetamise teenus ei ole kohustuslik.

Kellele veel mõni spämmer kirjutab või telefonimüügiagent helistab, võiksite neile öelda, et kuna just konkreetne tüütaja on kümnetuhandes helistaja, on ta võitnud paadimatka. Las annab oma nime, telefoninumbri ja aadressi. Küll ma lähen ja korjan ta peale ja toimetan kokku lepitud paadimatkale.

2 comments:

Anonymous said...

oppinud

Kalli said...

Hehh, hakka või spämmijaks, et paadimatkale saada ;D

Vahvalt kirjutad!