Tuesday, June 12, 2007

kõik teed viivad Marbellasse

Pärast eilset tümitamist vähemuste eest võitlejate poolt tundus eriti masendav, et Postimees jätkab täna sedasama propagandarünnakut stiilis "suhtuge meisse hästi või me kutsume euroopa kohtu teile kallale".

Pole vist mõtet hakata uuesti kurtma, et mind selline asi ahistab. Kui ma tahaks Bikersis teiste lipsuta meestega tsiklitest ja autodest jõmiseda ning õlle kõrvale mõne sigarillo teha, on see seadusevastane. (meenutuseks: Bikers Pub sai lipsuga külastaja mitteteenindamise eest ühe vinguri kaebuse tõttu mingi ettekirjutuse).

Seadused on täitmiseks ja elatagu siis nii. Suitsetajad restoranidest välja, homod asemele. Pommimees Märt on kinni, uutele rohelise rätiga pommimeestele integratsiooniabi ja keeleõpe. Väidetavalt kaasasündinud (nagu homoseksuaalsuski) erisättumused liputamine ja lasteahistamine on karistatavad, omasooiharust aga peab saama avalikult manifesteerida.

Kui teie Euroopa on selline, siis ma eelistan Aafrikat.

Tegelikult on tänane täiesti mõttetu postitus. Lihtsalt leidsin hea kaadri tee äärest, mis isegi Ilja Murometsa väheks ajaks mõttesse võtaks. Muide, Marbellast natuke maad edasi on sadam, kust praamiga Aafrikasse sõit võtab vähem aega kui Rohukülast Heltermaale.

1 comment:

Nõgene said...

Raju pilt on küll :)
Võiks arvata et kuskil Marbella vahetus naabruses. Samas on nii Cadiz kui Algeciras Marbellast läänes. Ju siis näitab sealt Cadizi Ronda kaudu, sel juhul ei jääe Algeciras tee peale.