Saturday, January 26, 2008

Viimne Reliikvia poliitiliselt korrektseks!


Eestlased on viimased rassistid, šovinistid ja sallimatud sead, tundub. Kui lugeda kommentaare kasvõi hiljutisele uudisele kolmest poliitiliselt ebakorrektsest põrsaksest. Ei, viimane aeg on ka meie oma kultuuris multikulti tolerantse pilguga ringi vaadata ja sallimatus otsustavalt välja juurida. Ei mingit sallivust sallimatusele!



Kõigepealt - Kevade ja Toots. "Valu punanahkadele", see on ju ilmselge Ameerika põliselanike ahistamine. Tuleks asendada.


Siis muidugi Viimne Reliikvia. "Mõisad põlevad, saksad surevad..." kas see pole mitte otsene rahvusliku vaenu õhutamine? Meie ühiskodus ei saa lubada, et sakslaste kohta midagi halba mõeldakse. Vaat kui lõpetavad meile bemarite müügi ära!


Kivirähul seiklevad vist teiste ullikeste hulgas ka juut, mustlane ja setu. Oi-oi, Andrus! Euroopa ühiskodus nii ei saa.


Kellele veel meenub, millises meie teoses teisi rahvaid on halvustatud, andke aga kommentaarides teada.


Teeme nimekirja, võtame seisukoha, kogume allkirjad, saadame kuhu vaja ja nõuame, et rakendataks meetmed. Siis saame kõik elada õnnelikus ühiskodus ja täidame viisaastaku integreerumisplaani 3 aastaga.


4 comments:

Anonymous said...

Ma rassismi ei suuda meenutada, aga yks Eesti "lastekaitsja" v2itis kunagi t6meeli, et Mõmmi ja Aabits tuleks ära tsneseerida, kuna seal on osa kus ähvardatakse last (Mõmmit) füüsiliselt karistada.

Nõgene said...

Arvestades kuidas eesti ametnik on suurem eurooplane kui ükski teine, siis ei imestaks, kui sellised tarkpead siin ka oma nina välja pistaks.

Ekspress kirjeldab pidevalt kuidas kurjakate kinnipanemine on muutunud võimatuks, kuna tehti euroopalikum seadus kui ette nähtud. Võrguoperaatoreid kohustatakse uue seadusega salvestama ja säilitama võrguliiklust karmimalt kui mujal Euroopas. Eeskujulik tuleb olla noh!

Kuna regionaalministri ametikoht on osutunud niikuinii ebavajalikuks, on paslik moment asutada Tõeministeerium, mis saaks hakata rahulikult ajalugu ümberkirjutama. Kevaded ja viimsed reliikviad mäluaukude kaudu ministeeriumi ahjudesse ja usinad parteiliikmed uusi, euroopalikke väärtusi arvestavaid teoseid vorpima!

Jaano Martin Ots said...

Põrsakesteloo kommentaarides meenutati ka Pipi lugusid - kus juurutatakse stereotüüpi, et paks valge mees peabki olema neegrite kuningas.

Aga vaataks kõigepealt omamaise kirjanduse üle, enne kui teiste kallale läheme.

Naksitrallid, meenus, on ka selline kahtlane lugu. Kääbuste kallal ilkumine, mulktikulti ühiskodus oleks naksitrallid kõik juba kvoodiga kuhugi riigiasutusse või panka tööle suunatud, mitte lastud neil hipide moodi kontrollimatult on-the-road ringi rallida.

Anonymous said...

Asi lihtne:
Esmalt Agu Sihvka kellu alla. Pilkavad paksukesi (Kiilikeselt rasva välja sulatamine).
Siis Arabella. Taaniel Tinalt tuleks korrapealt vanemlikud õigused ära võtta.
Edasi Kadri. Puhas koolivägivald kaanest kaaneni.
Järgmiseks Silver Ükssilma lood. Jälle üksikisa, kes ei oska oma last kasvatada. Pealegi krati tegemine, et ilma tööta rikkaks saada. No mis väärtushinnangutest saame nii rääkida!?
Ja Sipsik. Riputada oma hoolealune pesulõksudega nöörile rippuma. Sadism, mis muud.
Telelavastustest ei hakka rääkimagi. Mõmmi aabitsas pole soolisest võrdõiguslikkusest haisugi, Hunt Kriimsilm ei suuda ühtki töökohta pidada (joodik äkki?) ja kipub kihutama(siis ju lausa roolijoodik), nii Pisuhännas kui Kuulsuse narrides toimub avalik joomine ja läbustamine jne. Lausa nutma ajab see kõik.